Juridische geschillen m.b.t. een paard

Paardenzaken

Een paard is een fantastisch bezit maar kan ook een grote bron van juridische problemen zijn.

De advocaat van Reus Advocatuur Femke de Reus heeft zich gespecialiseerd in het hippisch recht. Zij kan als u als advocaat van juridisch advies voorzien en in rechte optreden.

De geschillen m.b.t. een paard zijn zeer divers. U kunt denken aan de situatie dat u een paard heeft verkocht en de koper komt klagen over een verborgen gebrek, de koper van uw paard voldoet de koopprijs niet, de pensionstal heeft niet goed op uw paard gepast, u wilt het paard verkopen maar de mede-eigenaar wil hier niet aan meewerken, de dierenarts heeft een fout gemaakt, enzovoort.

Aparte website

Aangezien het hippisch recht een gespecialiseerd rechtsgebied van kantoor is, heeft kantoor hiervoor een aparte website www.reusinpaardenrecht.nl  . Op de ‘paardensite’ kunt u nadere informatie vinden over het hippisch recht.
Op de site worden ook diverse juridische paardenzaken besproken en treft u diverse hippisch recht artikelen aan.

Paardenadvocaat

Advocaat Femke de Reus is van jongs af aan actief in de paardenwereld. Vanwege haar betrokkenheid in de paardensport en de affiniteit die zij met paarden heeft, heeft zij zich gespecialiseerd in paardenzaken. De paardenwereld en het paardenjargon is voor Femke dus gesneden koek. Zij zal u niet raar aankijken indien u het heeft over een groen paard, een merrie-merrie, loodlijn, achterhand, been en ophouding, rad lopen, kribbebijten, boxlopen, zomereczeem, enzovoort. U kunt dus uw verhaal in uw vertrouwde ‘paardentaal’ kwijt en Femke zet het om naar een juridisch verhaal dat voor een paardenleek (rechter) te begrijpen is.

Gratis spreekuur

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis spreekuur. Dit gaat gewoon op afspraak, wanneer het u past.

Bel: 0592-269881 of stuur een email.