Wie zijn wij?

Reus advocatuur

Met roots en juridische ervaringen in Drenthe, Friesland en Groningen, is ons kantoor gestart in 2014. Onze nuchtere mentaliteit zorgt ervoor dat we op één lijn zitten met onze cliënten. Dit vergemakkelijkt de aanpak en het succes in een juridische gang.

Ons motto

Wij staan voor een nuchtere en betrokken aanpak van uw zaak. Een heldere blik op uw juridische probleem door specialisatie van de advocaat. Geen poespas of kapsones maar duidelijkheid, zowel in de communicatie, het financiële plaatje als over uw rechtspositie.

Geen dertien in een dozijn kantoor maar uniek en een tikkeltje eigenzinnig. Hier zijn wij oprecht trots op en dat is terug te vinden in ons werk.

mr. F.Y. (Femke) de Reus

advocaat

Het recht zie ik als een uitdaging. Net dat beetje extra voor de client bereiken geeft een enorme kick! En het leuke aan het recht is verder dat je als advocaat nooit raakt uitgeleerd, althans niet als je vooruit wilt en goede resultaten wilt behalen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten sta ik voor de volgende rechtsgebieden geregistreerd: familierecht, erfrecht en agrarisch recht (hieronder valt ook het hippisch recht). Deze registratie verplicht de advocaat om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreer rechtsgebied.

Ik heb de volgende specialisatieopleidingen gevolg:

  • leergang Erfrecht
  • leergang Scheidingsrecht
  • Basisopleiding Agrarisch recht

In mijn vrije tijd ben ik met mijn eigen paarden actief binnen de paardensport.

mr. I. (Ida) Oosterhuis

juridisch assistent

Door mijn ervaring en praktische visie ben ik in staat om de advocaat van Reus Advocatuur op diverse fronten te assisteren.