Erfenis conflict

Een erfenis kan een grote bron van conflicten zijn. De erfgenamen zijn het niet eens wie er nu exact erfgenaam zijn, erfgenamen verschillen van mening over de uitleg van een testament, erfgenamen willen hetzelfde schilderij ontvangen, erfgenamen verschillen van mening over de waarde van de antieke kast van grootmoeder, heeft broer Piet een schenking ontvangen of was dit een geldlening, erfgenamen hebben een geschil over wat er in de erfenis zit, een onterfd kind wil zijn legitieme portie ontvangen maar hoe groot is deze?, enzovoort.

Genoemde is slechts een kleine selectie van de conflicten die zich bij een erfenis tussen de erfgenaam voor kunnen doen. Via een advocaat die gespecialiseerd is in het erfrecht kunt u de geschillen aan de rechter voorleggen. Aangezien het erfrecht erg complex is, is het aan te bevelen om een in het erfrecht gespecialiseerde advocaat in de arm te nemen.

Erfrecht specialisme

Door het volgen van een specialisatie opleiding van een jaar op het gebied van erfrecht is de advocaat van Reus Advocatuur gespecialiseerd in het erfrecht. De advocaat beschikt daardoor over de benodigde gespecialiseerde erfrecht kennis en kan u dus van gedegen advies voorzien.

Indien u op het gebied van erfrecht een advocaat in Drenthe, Groningen of Friesland zoekt die u kan adviseren over uw rechten en plichten op het gebied van het erfrecht, biedt de advocaat van Reus Advocatuur te Assen vakkundige juridische kennis en hulp.

Gratis spreekuur

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis spreekuur. Dit gaat gewoon op afspraak, wanneer het u past.

Bel: 0592-269881 of stuur een email.